Prof. Dr. Med. h.c. Omer Xhemaili, ne xhamine Wil. Modestia e tij mbuloi diturine, embelsia qe dilte nga goja e tij, mbuloi degjuesit, afersia qe tregoi, afroi pyetesit, fjalori i pastert i gjuhes ametare, tregoi vlerat familjare.

Nje burrë si ky, per te cilin mund te thuajm, Allahu e rruajt dhe e gezoft ne jete, siç gezon shume familje.

Natè e begatshme ne lokalet e xhamise Wil.

Njoftime per media

Comments are disabled.