Prej kur është hapur xhamia e re ne Wil, pra që nga 13 maj 2017, vershojnë vizitat në xhami.

Sot, kishim rastin që diku 80 nxënëse dhe nxënës vizituar xhaminë. Nen udheheqjen e Vedat Alimit, keta nxënës shijuan bukurinë e xhamisë, shujuan bujarinë e Islamit dhe diskutimin me imamin.

Edhe një përvojë më shumë!
Xhamia Wil

Njoftime per media

Comments are disabled.