Bismilahir-rahmanir-rahim

Sot, me 3.11.2019, një ekip 17 anëtaresh nga Xhamia Wil, nën moton e kuranit, “udhëtoni dhe shihni tragjet e atyre që jetuan para jush”, vizituan xhaminë Penzberg, Gjermani.

Xhami e mirënjohur në shume dimensione sidhe me imamin shume progresiv, imam Benjamin Idriz.

Një pasdite e këndshme në ambientin luksoz te xhamisë shume ngjyrëshe, në Penzberg.

Një falënderim të sinqerte imamit edhe kryesisë për mikpritjen sidhe dreken e shtruar.

Allahu e shtoftë bereqetin.

Uncategorized

Comments are disabled.