Heret para xhumase ka nisur programi i nates se kadrit ne xhamine Wil.

Po ju permendi disa aktivitete ne pika te shkurta.

Dua hatme:
15 ne namaz te xhumas, 73 ne namaz te teravise dhe 17 ne namaz te nates.

Iftar: 245 pesrona

Dersi teravise: ” format e shpalljes se Kuranit”

Pjesemarrja:

Burra: faltorja e burrave, klasa, korridoret, dhe restoranti posht mbushur me namazli (shih fotot)

Grate: dy msfilet dhe restoranti grave perplot.

Konference: ne forme te drejtperdrejt lidhemi me xhamine shqiptare ne Amerik, me xhamine e Rinise ne Tetove dhe xhamine Shqiptare ne Vienë.

Nga nje mesazh per nate te kadrit.

Namazi nates: ora 2 e nates, perplot me njerez. Xhamia e mbushur.

Syfiri: mbi 120 persons ne syfir

Namazi sabahut dhe perfundimi.

E lusim te madhin Allah per falje dhe magfiret.
Amin

I falemenderojme te gjithe qe na zbukuruan xhamine me prezencen e tyre, dhe ata qe na sherbyn dhe e pastruan kete xhami madheshtore.

Allahumme amin

Aktivitetet e xhamise

Comments are disabled.