I nderuar xhemat i xhamisë së Wil-it,

Urime festa e Fitër Bajramit. Lumturia dhe begatia e Zotit të madhërishëm qofshin gjithmonë me ju dhe familjet e juaja.

Wil,

4 Qershor 2019

Uncategorized

Comments are disabled.