Tribunë Islame vetëm për gra

Mysafire:
Ajhane Kurtishi
Minsire Musliu
Semina Ibraimi

Kur’an, Ligjerata, Ilahi, Pjesë nga Mevludi, Pyetje dhe Përgjigje

Data dhe Koha: 02.06.2019, e Diel, Ora 14:00

Eventet e ardhshme

Comments are disabled.