[cz_gallery images="6078,6077,6076,6075,6074,6073,6072,6071,6070,6069,6068,6067" layout="cz_grid_c3" gap="20px" slidestoshow="1"]

“Kur te shifni nje njeri qe eshte i lidhur me xhamine, deshmoni per te se ka iman (besim)”. Hadith

Nese keto fyryra i shifni shpesh ne fotografite gjate ndertimit te xhamise, apo vizitave apo sherbimit te iftareve apo me mire me thene, gjithmone dhe perhere, te dini se jane ata qe xhamise i kane qendruar afer, ne situata te lehta dhe renda, ne kriza dhe festa.
Kur ka qene me rende nuk kane ik.Kur eshte dashtur financa, nuk kanë ngurru,Kur eshte dashtur mos te hame, qe tju ofrojme mysafireve, nuk kemi hëngër, kur është dashur të mbajm tulla të rënda dhe fjalë te kota, i kemi mbajtur bashkarisht.
Por edhe në këtë xhami ka edhe festa, kur hamë bashk dhe kënaqemi në shtepinë e Allahut bashkarisht.

Xhamia Wil eshte krenare me kesi njerez.
Zoti i forcoft safët tuaj, aa rruajt pasardhesit tuaj dhe ju gezoft me xhenet.
Xhamia Wil

Aktivitetet e xhamise

Comments are disabled.