Te nderuar xhematlij!

Me 28.05.2020 fillojmë më 5 kohët e namazit, kurse me 05.06.2020 (një javë më vonë) edhe me namazin e xhumasë!

Ky fillim do të jetë pak më ndryshe se deri tani, por le të jetë hapi i parë.

………………………
KUSHTET:
……………………..

 • LISTA PER REGJISTRIM
 • DISTANCË 2M
 • MASKAT PERSONALE (QE I SJELLNI ME VETE)
 • SEXHADE PERSONALE
 • DEZINFEKTIMI NË HYRJE DHE DALJE
 • DYERT HAPEN 30 MIN PARA NAMAZIT DHE MBYLLEN MENJËHERË PAS NAMAZIT
 • MOS QENDROJMË PERPARA DERES SE XHAMISE NE GRUPE, POR TE NISEMI MENJËHERE PER NË SHTEPI

………………………
NUK GUXOJMË:
……………………..

 • PERDORIMI I WC DHE ABDES`HANEVE
 • NËSE KENI SIMPTOME SËMUNDJE, QËNDRONI NË SHTEPI
 • FËMIJËT NËN 12 VJ. DHE MËSIMI NË XHAMI
 • QËNDRIMI NË GRUPE NË XHAMI APO KAFETERI
 • GRATË DO FUTEN NË LEHTËSIMIN TJETËR ME RRADHE!

Ju lusim per mirekuptim dhe per miresjellje ndaj rregullave te kerkuara.

Xhamia juaj Wil

Uncategorized

Comments are disabled.