Pasiqë ju lajmëruam se do të jete një takim me disa zvicerane dhe të njëjtën kohë edhe mevlud për Pejgamberin a.s., ju bëjme me dije se ishte një nate e paharruar.

Këtë e potencoi edhe udhëheqja e grupit zviceran, por edhe njerëzit qe morën pjesë, e që ishin dukshëm mbi 150.

Me ilahije e salavate, me kuran e diskusion kaloi kjo mbrëmje e paharruar.

Ajo që mbetët, sevapet e fituara dhe salavate te dërguara.

Faleminderit te gjithëve.

Uncategorized

Comments are disabled.