Edhe sot, 15.11.2018, vërshoi grupi me nxënës/e mesin e të cilit kishte edhe musliman/e.

Krahas vizitës se xhamisë, dhe pjesmarrjes në namazin e ikindisë, atyre iu ofruan edhe dy lekcione mësim, në temën krahasim mesin e religjioneve.

Një ditë e frytshme dhe e mbarë.

Mbetshit mirë
Xhamia Wil

Njoftime per media

Comments are disabled.