NJOFTIM

ME KEQARDHJE JU INFORMOJMË, SE TESHA NUK MUNDEMI TË PRANOJMË MË TUTJE.

KRYEMINISTRI I SHQIPËRISË APELOI PËR NDËRPRERJE TË NDIHMAVE NË VESHJE DHE PËR VAZHDIMËSI NË NDIHMA FINANCIARE.

JU LUSIM PËR MIRËKUPTIM

Uncategorized

Comments are disabled.