Si te mesojme namazin dhe rekatet e tij ne forme me te lehte?

PRAYCARDS
KARTELA NAMAZI

Pamje nga mesimi i nxenesve sot, e diel, 18.11.2018

No automatic alt text available.

Njoftimet

Comments are disabled.