Njeriu eshte mekembesi i Allahut ne toke.

Ai ka marre grada te larta nga aña e Allahut teala. Ate e krijoi Allahu ne forme direkte.
Ai u mesua nga Allahu.
Ai i mesoi edhe meleket.
Ai ishte i bute ndaj gjinise njerzore.
Pra, njeriu mbetet njeri kir respekton Krijuesin, vetveten dhe krijesat tjera .

Ishin disa nga citatete e muftiut te Shkodres, ne ligjeraten e tij ne xhamine Wil.

Njoftimet

Comments are disabled.