**vizitë e xhamisë Flums**

Diku 50 nxënës na vijnë nga xhamia Flums. Dëshira e tyre është të vizitojnë xhaminë e re në Wil.

Këtij karavani do t`i bashkangjiten edhe mbi 100 nxënës tjerë nga xhamia Wil.

Ata do të hanë nga një drekë me vllezërit dhe motrat e tyre nga Flumsi dhe do të bëjnë një program modest para njerzëve.

Nëse doni t`i gëzoni fëmijët e juaj, ejani dhe shikoni!

06.09.2020, nga ora 12
MIRË SE VINI

Uncategorized

Comments are disabled.