Imam Shafi Ajdini, ne xhaminë tuaj Wil

Imami i mirënjohur nga xhamia Muharemçe në Tetovë, imam Shafiu, ishte në mesin e xhematit në Wil, sot me 27.10.2019, e diel.

Patëm kënaqësinë që të dëgjojmë ligjëratën e tij,

“ÇKA ËSHTË MIRËSIA”.

Në prezencën e më shume qindra xhematli, kaluan momente të bukura nën kupolën artistike të xhamisë Wil dhe nën rahmetin e pafund të Allahut xh.sh.

Zoti e shpërbleftë hoxhën dhe gjithë xhematin.

Uncategorized

Comments are disabled.