Në këtë vikend anë e mbanë dynjasë kremtojnë muslimanët ditëlindjen e Muhamedit a.s.

Në xhaminë Wil të Zvicrës, këtë vit vendosëm të kremtojmë këtë feste pak sa ma ndryshe nga ajo e zakontë.

Në xhami janë ftuar 15 pjesëtare të kishës protestante, të cilët kanë grumbulluar shume pyetje ne lidhje me Muhamedin a.s., dhe këto pyetje duan ti parashtrojnë jo vetëm hoxhës, por edhe muslimaneve tjerë, mu ne ditën kur Muhamedi a.s lindi.

Ata do te ulen ne një rreth dhe do të debatojmë, përderisa kohe pas kohe do këndohet ndonjë ilahije dhe recitim mevludi, me salavate dhe me tekbire.

Prezenca juaj do na gëzoje.

Uncategorized

Comments are disabled.