Manifestim familjar i perbashket nga xhamite dhe qendrat islame shqiptare qe veprojne ne kuader te DAIGS-it.

E shtune 01.12.2018, 18:30-21:00
Stadtsaal Wil. Banhofplatz 6, 9500 Wil

Programi:

  • “Ruajtja e vlerave fetare dhe kombetare ne disapore”
    Ligjerues: Mr. Latif Mustafa”
  • Ekspozite te punimeve artizanale te medresanteveMr.Beqir Mehmeti, koordinator i Medresese “Isa Beu”, paralelja e shtrire ne Tetove.
  • Promovimi i librit “Ekstremizmi ne emer te Islamit”

 

Miresevini!
Hyrja falas.

Intervistat e imamit

Comments are disabled.