[cz_gallery images="6254,6253,6252" layout="cz_grid_c3" gap="20px" slidestoshow="1"]

Thotë Allahu xh.sh

Sure Al-Ahzab, Ajeti 23:
مِّنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُم مَّن قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن يَنتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا

Prej besimtarëve kishte burra që vërtetuan besën e dhënë All-llahut, e disa prej tyre e realizuan premtimin duke dhënë jetën, dhe ka prej tyre që janë duke pritur (ta zbatojnë) dhe ashtu nuk bënë kurrfarë ndryshimi.

Këta edhe shumë të tjerë, janë ata që i dhanë besë Allahut se në këtë truall do te bëhet ibadet. Do të themelohet xhami dhe do të falet namaz aty.

Këta ishin ata që Allahu ua plotësoj dëshirën, dhe ju mundësoi të bëjnë një xhami si kjo.

Këta janë ata burra, që edhe në namaz të sabahut kësaj xhamie ia mbushin safet plotë e përplotë.

O Allah, plotësova dëshirat.
Rruaj familjet e tyre.
Rruaj xhaminë e tyre.

Zot, na tako ne xhenet me Muhamedin a.s

Xhamia juaj në Wil

Uncategorized

Comments are disabled.