I izoluar dhe i uritur

Nën këtë moto, xhamia juaj në Wil ka nisur një aksion humanitarë për të zbutur sadopak urinë e atyre që nuk mundet të dalin për punë mjeshtër dite (hargat), për shkak të virusit dhe se nuk ju kanë mbetur shumë rezerva në familje. Andaj, ne do i furnizojmë me këto donacione, supermarkete qendrore në 6 qytete të shqiptarisë, 1. Prizren 2. Preshevë 3. Kumanovë 4. Shkup 5. Tetovë dhe 6. Gostivar.

Sonte, e shtunë, 4 prill 2020, nga ora 20.00 do kyqemi me ju dhe me afaristët (pronarët e këtyre marketave) drejtpërdrejt përmes Facebook xhamiaWil (https://www.facebook.com/XhamiaWil/). Aty do e bisedojmë situatën aktuale në vendlindje dhe të njëjtën kohë do e paraqesim buxhetin sa janë grumbulluar! Merr pjesë edhe ti! Si?

  • sadaka
  • shumën në vend të kurbanit të lindjes se fëmiut
  • një sadaka për prindërit e vdekur
  • një shumë sadaka për ta lutur Allahun ta pranon duanë
  • për larjen e një gjunahit

 

  • SADAKAJA E UL HIDHËRIMIN E ALLAHUT (HADITH)
  • SADAKAJA E SHUAN ZJARRIN E XHEHENEMIT (HADITH)

 

Wesselamu alejkum
Xhamia juaj në Wil

Uncategorized

Comments are disabled.