Bismil-lahir-rahmanir-rahim

INFORMATË

Namazi i drekës ditën e diel, 08.03.2020 do të falet ne xhami në Wil.

Kushtet:

  • Ne hyrje te xhamisë duhet te shënoni emrin, mbiemrin dhe adresën e personave që vijnë në xhami!
  • Duhet te dezinfektojmë duart në hyrje te xhamisë
  • Nëse jeni me simptome te gripit apo kollitje, apo te vështirësisë ne frymëmarrje, luteni të qëndroni në shtëpi
  • Për namazin e xhumasë, do t`ju lajmërojmë brenda ditëve në vijim.

Faleminderit për mirëkuptim!

Xhamia Wil

Uncategorized

Comments are disabled.