Selam alejkum të nderuar

Duke i parë zhvillimet e fundit rreth përhapjes të virusit Covid-19 në Zvicër dhe më gjerë, ju informojmë se falja e namazit bëhet me maska si dhe mbajtja e distancës është e domosdoshme!
Luteni t’ju përmbaheni udhëzimeve të BAG, që mos të bëhemi shpërndarës të virusit nga xhamia, gjë e cila mund të na çojë edhe në mbylljen e përkohshme të xhamisë.
Paraprakisht ju falënderojmë për ndjekjen e rregullave.

Allahu na e pranoftë namazin e xhumasë.
Ju përshëndet
Xhamia Wil

Uncategorized

Comments are disabled.