Fitrat 2019

Fitrat për vitin 2019 janë CHF 15.- në person. Fitrat mund të paguhen te sekretariati i xhamisë ose te personat ... Read More

NJE XHAMI SI KJO!

Si te mesojme namazin dhe rekatet e tij ne forme me te lehte? PRAYCARDS KARTELA NAMAZI Pamje nga mesimi i ... Read More