Pasdite të paharuara

Edhe sot, 15.11.2018, vërshoi grupi me nxënës/e mesin e të cilit kishte edhe musliman/e. Krahas vizitës se xhamisë, dhe pjesmarrjes ... Read More

IDA FORUM DISKUSSION

Die Regierung von St.Gallen bemüht sich stets für Integration und offene Diskussionsrunden. Am Tisch, neben Regierungsrat Klöti und weiteren Religionsvertretern ... Read More

Viti i ri Hixhrij

Nderrimi i vitit ne Islam kthehet ne hixhretin (shpernguljen) e Resulullahit s.a.w.s nga Mekka per ne Medine, ne vitin 622. ... Read More