Fitrat 2019

Fitrat për vitin 2019 janë CHF 15.- në person. Fitrat mund të paguhen te sekretariati i xhamisë ose te personat ... Read More

Xhuma të pranuar

Te nderuar, Mysafir i xhumase ne Wil eshte  Imami nga Ulqini, Hoxhe Suad Ukshota. Mire se vini Xhuma te pranuar. ... Read More

Selami i Xhumasë

Allahu thotë: “Allahu nuk ngurron që të marrë çfarëdo shembulli, qoftë mushkonjë a diçka edhe më e imët se ajo. ... Read More

NJE XHAMI SI KJO!

Si te mesojme namazin dhe rekatet e tij ne forme me te lehte? PRAYCARDS KARTELA NAMAZI Pamje nga mesimi i ... Read More

Pasdite të paharuara

Edhe sot, 15.11.2018, vërshoi grupi me nxënës/e mesin e të cilit kishte edhe musliman/e. Krahas vizitës se xhamisë, dhe pjesmarrjes ... Read More