Ligjerata e xhumasë

Allahu e lëvdoi vet këtë pejgamber. Na ndiqni ora 12.30 në Facebook dhe Youtube @xhamiawil Xhamia Wil … Read More

INFORMATË KORONA DHE MEVLUDI

12 rebiul ewweli është ditëlindja e Muhamedit a.s., në bazë të shumicës dërmuese të dijetarëve. Kjo datë përket sot, më … Read More

Falja e namazeve me maskë dhe distancë

Selam alejkum të nderuar Duke i parë zhvillimet e fundit rreth përhapjes të virusit Covid-19 në Zvicër dhe më gjerë, … Read More

Falja e namazit të xhenazes

Falja e namazit të xhenazes së Kujtim Alili nga Gostivari bëhet sot, me 29.09.2020, ora 14 në xhaminë e Wil-it. … Read More

Weg der Religionen – Fr. 25.09.2020, 19.00 bis 21.00 Uhr

Der Weg der Religionen startet am Freitag, den 25.09.2020, um 19.00 Uhr in der Moschee Wil, die Zwischenstation ist in … Read More

NJË DREKË ME FËMIJËT NË XHAMI

**vizitë e xhamisë Flums** Diku 50 nxënës na vijnë nga xhamia Flums. Dëshira e tyre është të vizitojnë xhaminë e … Read More

Lutjet e komuniteteve fetare me rastin e rihapjes se shkolles ne Wil

Ështe 10 gushti i vitit 2020. Dita e pare shkollore. Ne kete dite, te çdo viti, shkolla organizon program per … Read More

Kremtimi i ditës së pavarsisë së shtetit helvetik

Wil, 1 gusht 2020 Dje, më 1 gusht, u kremtua 729 vjetori i themelimit te federatës zviceriane. Në Bern të … Read More

TEKBIRET E TESHRIKUT

Thënia e tekbireve teshrik fillon me faljen e namazit të sabahut ditën e Arefatit dhe përfundon ditën e katërt të … Read More

Der Imam von Wil, Teil II

Der Imam von Wil, Teil II: Wo die Moschee wie die Kirchen kämpft https://hallowil.ch/der-imam-von-wil-teil-ii-wo-die-moschee-wie-die-kirchen-kampft.html   … Read More