Ftesë për bisedë të hapur dhe një mbrëmje të këndshme

E shtunë, 23.11.2019, në jaci (19 ora)

Ilahije: Burim Sherifi
Humorist: Hasbi Ferra

Mirë se vini

Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *